Varausehdot

Varaaminen ja maksaminen

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas maksanut vähintään näissä sopimusehdoissa kuvatun ennakkomaksun.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on varattu ajanjakso, mökin osoitetiedot, omistajan nimi- ja osoitetiedot, sekä tilitiedot vuokran maksua varten. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 20 % vuokrasummasta eräpäivään mennessä, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Viime hetken varauksista (majoitusjakson alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) suoritetaan koko vuokrasumma yhdessä erässä. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen loman alkua.

Ellei ennakkomaksua tai vuokrasumman loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Varauksen peruminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko mökin hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään ennakkomaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Omistajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalta maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

Oleskelu lomakohteessa

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle saapumisajankohtana, jonka hän on etukäteen ilmoittanut omistajalle puhelimitse. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00, lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 16.00 saakka tai sopimuksen mukaan.

Varaukseen kuuluu mökin, saunan, piha-alueen ja soutuveneen vapaa käyttöoikeus.

Mökin varustuksiin kuuluvat kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Patjat, peitot, tyynyt, pyyhkeet ja vuodevaatteet sisältyvät vuokrahintaan. Polttopuut ja sähkö sisältyvät vuokrahintaan.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse siivousohjeiden mukaan. Siivouspalvelun voi myös ostaa vuokranantajalta, jolloin sen hinta on etukäteen varattuna 80 €. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin vuokranantaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 100 € suuruinen siivousmaksu.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lomakohteessa, eikä niitä saa tuoda sisätiloihin.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Asuntovaunun ja teltan käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Tupakointi on kielletty sisätiloissa.

Vahinkojen korvaaminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokraisännälle.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen vuokraisännälle.

Myhinranta, Myhinkoskentie 230, 77700 Rautalampi, Seppo ja Tarja Tolmunen +358-400-468926 (Finnish) info@myhinranta.com